schermafbeelding 2013-01-17 om 11.09.30
Leer Keila kennen! Deze app hoort bij het kinderboek Eiland van Keila en geeft een voorproefje: ontdek wie er allemaal samen met Keila op het Eiland wonen, lees het eerste hoofdstuk en speel het verslavende gezichtenspel.

Via de website www.eilandvanKeila.nl kun je het boek kopen. Elle Lepoutre is de auteur, Marianne Eijgendaal de illustrator.

Eiland van Keila is een voorleesboek voor kinderen vanaf vijf jaar. Het is een meeslepend verhaal over een meisje dat ontsnapt uit een ziekenhuis en vervolgens op een wonderlijk Eiland terechtkomt. Daar doet ze mee aan een race voor papieren vliegtuigjes, en beleeft allerlei andere avonturen met haar nieuwe vriendje Jon. Keila wil graag dat haar familie ook naar het Eiland komt en ze gaat op zoek naar een manier om dat voor elkaar te krijgen.

Thema’s: ziek zijn, dromen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *