schermafbeelding 2013-01-15 om 13.23.43

Kleuterspel is een educatief spelpakket voor kinderen tot 8 jaar oud.

Verken het bos en ontdek naast de vele diertjes,verschillende spelletjes. Ideaal om samen met je kids te spelen of om hen alleen de volledige interactieve wereld te verkennen!

INFORMATIE VOOR OUDERS EN LEERKRACHTEN
Kleuterspel is gemaakt voor kleuter- en basisscholen, maar kan door zijn gebruiksvriendelijkheid ook thuis gebruikt worden.

Op een zinvolle en educatieve manier kunnen kids kennis maken met leuke en leerrijke oefeningen, spelletjes en creatieve programma’s.

INTUÏTIEF: De spelletjes en knoppen zijn duidelijk en eenvormig. Niet saai, wel vrolijk en uitnodigend.

EDUCATIEF: Onze spelletjes hebben een bewezen educatieve waarde en vormen een goede voorbereiding/begeleiding voor de eerste schooljaren. Onze spelletjes moedigen ook aan tot het ‘verbanden leggen’ en het ‘creatief uiten’.

CREATIEF: Kleuterspel bevat verschillende programma’s waarmee kleuters en kinderen op eenvoudige wijze hun creativiteit kunnen botvieren.

VEILIG: Veiligheid is een belangrijk punt als het om uw kind gaat, daarom laten wij al onze spelletjes keuren door erkende leerkrachten en opvoeders. Je komt hier natuurlijk ook geen geweld of vuile taal tegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *