schermafbeelding 2013-01-15 om 13.10.51
Generaties zijn opgegroeid met Electro en is eindelijk de iPadversie beschikbaar! Electro is bedoeld voor jonge kinderen die nog niet (goed) kunnen lezen. Elke kaart bevat een aantal vragen en antwoorden gericht op het leren van een bepaalde vaardigheid. Kinderen combineren de vraag in de het linkerdeel met het juiste antwoord in het rechterdeel door deze tegelijkertijd aan te raken.

Electro is volledig kindvriendelijk waarbij Robbie de Robot bij elke opdracht de gids is! Electro houdt uw kinderen bezig, terwijl zij hun concentratie, geheugen en cognitieve vaardigheden ontwikkelen.

•Oefen met vormen, tegenstellingen, tellen etc.
•Robbie de Robot begeleidt verbaal uw kinderen
•Grappige geluiden bij elk plaatje
•Elke kaart bevat 22 vragen gericht op het oefenen van een vaardigheid
•Kaarten zijn opnieuw te spelen doordat vragen en antwoorden in willekeurige volgorde verschijnen
•Koop extra kaartensets om nieuwe vaardigheden te oefenen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *